Over ons

Pelican Media is een multimediale uitgeverij met high end merken op het gebied van automobielen, interieur en lifestyle. De titels Residence, The Big Black Book en CARROS bedienen de hogeropgeleide en welvarende doelgroep die doorgaans lastig te bereiken is.

Onze aanpak is er op gericht om in alles wat wij doen de kwaliteit te bieden die wij zelf ook zouden verwachten. Content maken die wij zélf ook graag zouden willen zien. Daarom werkt Pelican Media alleen met de beste redacteuren, fotografen en vormgevers. Mensen die u met passie en oprechte gedrevenheid elke keer weer het beste en mooiste product willen bieden.

Pelican Media is de ideale gesprekspartner voor adverteerders en mediabureaus die de welvarende doelgroep wil bereiken op een creatieve en effectieve manier. Met events, social media, digital content, creative concepts en stijlvolle magazines wordt ervoor gezorgd dat uw product of dienst op een passende manier bij de doelgroep terechtkomen.

Ons Team

Het team van Pelican Media bestaat uit bevlogen professionals met jarenlange ervaring en ieder hun eigen specialiteit op het gebied van redactie, vormgeving, (online) marketing, projectmanagement en productie.

Wil je ons team versterken? Bekijk dan onze vacatures.