WINELIFE

Merkformule
Voor de wijnliefhebber die geïnformeerd en geïnspireerd willen worden is WINELIFE het merk. Met veel online activiteiten, aanwezigheid op diverse evenementen en festivals en een prachtig vormgegeven en gevarieerd lifestyle magazine. Zes keer per jaar 116 pagina’s aan het laatste wijnnieuws, trends, design, verre wijnreizen, of verrassende vondsten dicht bij huis, tongstrelende recepten (met wijntips, uiteraard!), bijzondere wijnportretten, binnenkijken bij topchateaux, columns en last but not least: heel veel wijnen geproefd en beoordeeld. Met veel praktische tips en vaste bijdragen van bekende (inter)nationale wijnprofessionals.

Doelgroep
Hogeropgeleide mannen en vrouwen (25 tot 55 jaar) met een bovengemiddeld bestedings-patroon. Genieten van een goed glas wijn en vinden het interessant om meer over het product te lezen. Naast wijn kent de doelgroep een interesse in gastronomie (uit eten, zelf koken – met alle bijbehorende tools) en reizen.

Adverteren
Een gewaardeerd merk door zowel de wijnliefhebber als de wijnprofessional. Ruim aandacht voor wijn & reizen, wijn & eten, wijn & finance, wijn & kunst en wijn & uitgaan. WINELIFE is de autoriteit op wijngebied.

Voor adverteerders biedt WINELIFE tal van mogelijkheden. Heeft u een idee of wilt u iets unieks ontwikkelen voor de doelgroep van WINELIFE? Wij denken graag met u mee over creatieve en unieke concepten die perfect bij u en de doelgroep aansluiten. Zo maakt de redactie in opdracht van partners regelmatig specials, inserts en andere branded content, maar  kunt u ook denken aan online uitingen of het organiseren van een evenement. Tot slot bieden we interessante doorplaatsingsmogelijkheden in onze andere titels als Carros, Big Black Book en Residence.

Past uw product of dienst perfect bij de doelgroep van WINELIFE, wilt u meer informatie over adverteren of ons laten nadenken over een creatieve manier om uw product bij de doelgroep te krijgen? Neem dan contact op met:

Marije Beucker Andreae – salesmanager food & drinks/wine
T: 020-7222020
E: marije.beucker.andreae@pelicanmedia.nl
www.winelifemagazine.nl