CARROS

Merkformule
Het merk voor liefhebbers van exclusieve auto’s. Opgericht in 1994 als magazine met als doel de lezer optimaal te informeren en entertainen op het gebied van auto’s en alles wat ermee te maken heeft. Nu een mediabreed merk met diverse uitingen om de doelgroep te bereiken. Denk aan events als de AutoRAI, de Gijs van Lennep Legend, de Droomrit voor het leven, de Concours d’ELegance Paleis het Loo, de Cartier Summer Polo en de Rode Kruis Rally, diverse radio- en televisieactiviteiten, online in de vorm van nieuwsbrieven, social media en de website en uiteraard met het magazine dat acht keer per jaar gevuld is met de mooiste reportages, interviews, rij-impressies, columns en nieuwtjes in de vorm van een modern vormgegeven magazine.

Doelgroep
Hoogopgeleide man met bovengemiddeld bestedingspatroon en een grote interesse en passie voor exclusieve auto’s, technische gadgets, reizen, horloges en hightech audio en video. Kortom de luxe dingen die het leven leuk maken.

Adverteren
Binnen de markt van exclusieve auto’s neemt CARROS een zeer sterke positie in. Uiteraard met het Magazine, maar ook door andere CARROS-extensies zoals www.carros.nl, events, digitale concent en diverse radio- en televisie activiteiten.

Voor adverteerders biedt CARROS tal van mogelijkheden. Heeft u een idee of wilt u iets unieks ontwikkelen voor d doelgroep van Carros? Wij denken graag met u mee over creatieve en unieke concepten die perfect bij u en de doelgroep aansluiten. Zo maakt de redactie in opdracht van partners regelmatig specials, inserts en andere branded content, maar kunt u ook denken aan online uitingen of het organiseren van een evenement. Tot slot bieden we interessante doorplaatsingsmogelijkheden in onze andere titels Residence en The Big Black Book.

Past uw product of dienst perfect bij de doelgroep van CARROS, wilt u meer informatie over adverteren of ons laten nadenken over een creatieve manier om uw product bij de doelgroep te krijgen? Neem dan contact op met:

Paul Laurey – Salesdirector Automotive, watches en media-agencies.
T: 0651320398
E: paul.laurey@pelicanmedia.nl