Custom Publishing

De kunst van contentmarketing
Pelican Custom is gespecialiseerd in contentmarketing voor merken als Ford, Kia Motors, Land Rover, Bang & Olufsen, Heesen Yachts en Van Lanschot. Onze sleutelbegrippen zijn: creatief, toegewijd, klantgericht. Onze website pelicancustom.nl geeft een overzicht van wie wij zijn, wat wij doen en voor wie wij dit doen.

Iedere communicatiedoelstelling vereist zijn eigen kanaal en verschijningsvorm. Pelican Custom verplaatst zich graag en enthousiast in uw wensen en doelen, om te komen tot een optimale communicatie- en contentmarketingstrategie. Wij zijn een multimediale uitgeverij; de content die wij maken produceren en distribueren wij in allerlei vormen. Van printproducten als magazines, boeken en inserts tot online middelen als video’s, social media, nieuwsbrieven en websites. Al deze communicatiekanalen hebben een eigen uitstraling, een eigen verhaal en niet geheel onbelangrijk; een eigen doel.

Nieuwsgierig?

Bekijk hier de website van Pelican Custom. Of bel 020-758 1000 en vraag naar Femke Nuijten, Senior Projectmanager Pelican Custom.

Adverteren

Het portfolio van Pelican Custom biedt adverteerders de mogelijkheid om een specifieke en exclusieve doelgroep te bereiken. Op onze website pelicancustom.nl kunt u diverse tariefkaarten vinden per titel.

Voor meer informatie over creatieve en effectieve advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met Paul Laurey, Sales director Pelican Custom tel: +31 (0)20 758 1006 en +31 (0)6 51 32 03 98.